Dicséret kártyák-Advent

Holnap lesz advent első vasárnapja, a karácsonyt megelőző várakozás időszaka. Ünnepi díszbe öltöztetjük a környezetünket és nagyon fontos a lelkünket! Ron Cristian gondolatai csodásan illeszkednek az advent időszakához “Higgy a szívedben és saját jóságodban, mert ha így teszel, mások is ezekben fognak hinni. Higgy a csodában, mert teli van vele az élet. De ami a legfontosabb, hogy higgy önmagadban, mert odabenn a lelkedben rejtőzik a csoda, a remény, a szeretet és a holnap álmai.”   Hinnünk kell a jóságban, szeretetben, reménységben, hiszen ez az a minta, amit átadunk a gyerekeknek útravalóul. Az év minden napján, így karácsony előtt is, az őszinte szeretetünknél nincs is nagyobb ajándék senki számára.

A mai fogyasztói társadalomban igyekezzünk tudatosítani a gyerekekben, hogy nemcsak a pénzért vett dolgok jelenthetnek örömet, nemcsak ezzel fejezhetjük ki egymás iránti szeretetünket.  Az együtt töltött minőségi idő, amikor egymásra figyelünk, játszunk, mesélünk, süteményt készítünk, éneklünk mekkora derűt hozhat a mindennapjainkba.

Rengeteg ötletet meríthetünk különböző oldalakról, hogyan lehet saját kezűleg ajándékot készíteni egymásnak.

Készítettem adventhez köthető dicséret kártyákat, amelyeket a felnőtteken kívül, akár a gyerekek is odaadhatják egymásnak, mert örömet szerezni, adni jó! Igyekeztem úgy összeállítani, hogy sokféle tevékenységhez köthető legyen. Fogadjátok és használjátok szeretettel! 

Itt van lehetőség letöltésre. Akinek van lehetősége laminálásra, tegye meg, hogy sokáig használható legyen.

Dicséret kártyák_advent

Mesékben, csodákban, szeretetben, békében gazdag adventi készülődést kívánok mindenkinek!