Munkatársaink

petone

Petőné Honvári Jolán Szakmai vezető

Középiskolás éveim alatt döntöttem el, hogy olyan pályára szeretnék lépni, mely az emberi kapcsolatokról, segítésről, kreativitásról szól. Ahol nem megy minden simán, ahol küzdeni kell a szó nemes értelmében a sikerért, az eredményekért, a gyerekekért. Szeretem a kihívásokat, keresem a kincset, mely minden gyermekben ott van. Ha megtalálom az csodálatos érzés, csak idő kell, türelem, mert a gyermek is rájön, hogy bizony neki is van kincse, ami nem más, mint ő maga. Sok kincset találtam már az évek folyamán. A kincskeresés fantasztikus dolog, mert az út közös fejlődéshez vezet.

Varga Niki_angol

Varga Nikolett Angol nyelvoktató

A nevem Varga Nikolett, 26 éves, angol szakon diplomázott budapesti lány vagyok. A tanítással rögtön diplomaszerzés után kezdtem el foglalkozni, kezdetben csak ismerősök csemetéit oktattam, korrepetáltam angolból, magyarból, matematikából és szinte minden tárgyból, amiből erre szükség volt.Szeretek az embereknek segíteni, kommunikatív és empatikus embernek gondolom magam. Az eddig tanítással eltöltött éveim alatt igyekeztem, hogy a gyerekek az angol nyelvet kíváncsisággal, jókedvvel, szeretettel fogadják és a közös munka eredménye sikerélményt nyújtson számukra. Mindig is nagyon szerettem a gyerkőcöket és hála istennek, könnyen meg is találom velük a közös hangot.

Erdei Eszter

Erdei Eszter tanácsadó szakpszichológus

Erdei Eszter vagyok, tanácsadó szakpszichológus. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen és az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem, iskolapszichológia és tanácsadás szakirányon. Mindig is közel állt hozzám a gyerekek világa, hiszen édesanyám 30 éve óvónő. Jelenleg én is főként az óvodás korosztállyal foglalkozom, három újbudai óvoda pszichológusa vagyok. Szakemberként azt tapasztalom, hogy a gyerekeknek és szüleiknek sok olyan akadállyal, problémával kell megküzdeniük, amivel a korábbi generációk még nem találkoztak, így gyakran nem elég a rugalmasság, szükség van szakemberek segítségére is, ezt igyekszem magam is biztosítani.